Veel gestelde vragen; Frequently Asked Questions (FAQs)

FAQ's

Ga naar de website van de gemeente, of download de BuitenBeter-app: http://www.buitenbeter.nl

Overlast? Riool verstopt? Zwerfvuil? Maak dan een melding via het online meldingsformulier van meldingleefomgeving, de BuitenBeter app of bel (073) 615 51 55.

Bij de rubriek Contact staan de namen vermeld van de verschillende bestuursleden met hun mailadressen en telefoonnummers. Een mailtje, een whats appje.. en telefoontje, het gaat lukken….

Je aanmelden kan bij elk lid van het bestuur. Kijk voor mailadressen bij Contact.

De gemeente heeft voor dergelijke activiteiten een subsidiepot: het Wijk- en Dorpsbudget, Je kunt zelf rechtstreeks zo’n subsidie aanvragen; klik hier.

Helaas, dat kan niet. Elke bewoners is door het aankopen van een appartement(srecht) automatisch onderdeel en lid van de Coöperatieve Vereniging Paleiskwartier Wijkbelangen.

Ja, dat kan, je zoon en eventuele andere kinderen zijn ook welkom.

Mensen die ‘de handen uit de mouwen willen steken’ en een bijdrage willen leveren aan het reilen en zeilen in onze wijk, zijn altijd van harte welkom.

Alle bewoners zijn van harte welkom op de borrels, lunches en eventuele andere feestjes die het bestuur voor bewoners organiseert.

Het Infocentrum Paleiskwartier bemiddelt bij aankoop, huur en verhuur. Open van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur. Adres: Hugo de Grootlaan 82, 5223 LC ’s-Hertogenbosch. Tel: 073 – 612 40 44, info@paleiskwartier.nl. www.paleiskwartier.nl

 

Laatste nieuws

Evenementen