Nieuws

Werkzaamheden tijdens de feestdagen

19 december 2023 – Onderstaand bericht ontvingen wij van bouwbedrijf Van Wijnen.

——————————————————-

Beste buurtbewoner,

U woont of werkt in de directe omgeving van onze bouwlocatie aan de Onderwijsboulevard-Statenlaan in ‘s-Hertogenbosch. Daarom informeren we u graag over de laatste ontwikkelingen binnen het bouwproject.

Verplaatsing data vlinderen
Zoals eerder gemeld zijn we deze maand in de avond en nacht de vloeren van de complexen aan het vlinderen. Door de (verwachte) regenval deze week zijn wij helaas genoodzaakt om de twee laatste data door te verschuiven naar volgend jaar. Momenteel zijn wij in overleg met onze leveranciers om de nieuwe data vast te stellen. Zodra bekend, zullen wij deze met u communiceren.

Omwonendenbijeenkomst – Save the Date
Bij de start van het project hebben we aangegeven ieder half jaar een inloopbijeenkomst te organiseren om u bij te praten over de status van het project en vooruit te blikken op de werkzaamheden die er de komende 6 maanden aankomen. Uiteraard bieden wij u dan ook de gelegenheid om uw vragen over het bouwproject te stellen.

Graag ontvangen wij u op donderdagavond 25 januari bij Avans Hogeschool (Onderwijsboulevard 215). U bent vanaf 18:45u welkom, waarbij wij om 19:00u en 19:45u een presentatie geven over de status van project en aankomende werkzaamheden. Aansluitend aan de presentatie is er tijd gereserveerd voor het stellen van vragen. De afsluiting zal rond 20:30u zijn.

Feestdagen
Van maandag 25 december tot en met vrijdag 5 januari zullen er geen werkzaamheden op het bouwterrein worden uitgevoerd. Namens het gehele team wensen wij u hele fijne feestdagen en een mooi en bovenal gezond 2024!

Met vriendelijke groet,

Team Campus300

Van Wijnen Rosmalen

Heikampweg 6 | Rosmalen