Nieuws

Werkzaamheden Campus300

29 november 2023 – Onderstaand bericht kregen wij van bouwbedrijf Van Wijnen over nieuwe datums voor werkzaamheden aan Palazzo.


Beste buurtbewoner,

Vorige week hebben wij u geïnformeerd over de dagen waarop wij ’s avonds en ’s nachts de vloeren van de bouwen gaan vlinderen. Door verschuivingen in de planning, hebben wij de data aan moeten passen. Hieronder vindt u de nieuwe data waarop wij de werkzaamheden gaan uitvoeren.

  • Maandag 4 december op dinsdag 5 december
  • Woensdag 6 december op donderdag 7 december
  • Vrijdag 15 december op zaterdag 16 december

Helaas zal dit ook overlast voor u als omwonenden met zich meebrengen. Het geluid dat u hierbij hoort is te vergelijken met dat van een bladblazer. We proberen de werkzaamheden zo snel als mogelijk af te ronden, zodat de overlast beperkt blijft. Hierbij zijn we helaas afhankelijk van de weersomstandigheden waardoor we geen eindtijd kunnen communiceren.

Met vriendelijke groet,

Team Campus300

Van Wijnen Rosmalen

Heikampweg 6 | Rosmalen