Nieuws

Nieuwe petitie paleisliften

6 september 2023 – Dit is een nieuwe petitie. De andere petitie die door de politieke partij “Voor Den Bosch” was opgestart heeft inmiddels meer dan 500 handtekeningen opgeleverd. Echter de wethouder wil deze petitir niet in ontvangst nemen omdat die via initiatief van de politieke partij “Voor Den Bosch” zijn ingezameld!  Morgen, als het goed is (ben gebeld door een redacteur van het BD) komt er stuk in de krant over dit merkwaardige flauwe weigerachtige gedrag van wethouder Geers!

Vandaar dat ik vanmorgen een nieuwe petitie ben opgestart. Inmiddels hebben meer dan 100 mensen vandaag deze nieuwe petitie getekend!
Dus wie volgt?

Graag ondertekenen als je het eens bent met de inhoud en gelieve te delen binnen jullie VVE’s.

https://paleisliften.petities.nl/

Bij voorbaat dank,

Groet Fons Brenninkmeijer

tel. +31625550530