Agenda opening sportpark Westerpark

7 november 2022 – Op woensdag 9 november openen we Sportpark Westerpark. Het bestaat uit een Kratos park, een groot sportrek/-toestel waarop en waarbij diverse lichamelijke oefeningen gedaan kunnen worden door jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan uitdagende fitness, survival en calisthenics oefeningen. Het park staat op één van de grasvelden in het park.

Bewegen en sporten in de openbare ruimte
Uniek aan de realisatie van Sportpark Westerpark is dat het geplaatst is na een behoefteonderzoek dat is uitgevoerd door de Jongerenambassadeurs Den Bosch. Jongerenambassadeurs zijn jongeren die onze stad nog mooier en leuker willen maken voor jongeren. Daarom geven zij advies, activeren andere jongeren en organiseren daar activiteiten voor. Nu onderzochten zij de sportwensen en –behoeften van jongeren in de wijk West en kwamen er achter dat niet alleen jongeren wensen hadden. De plaatsing van het Sportpark geeft iedereen in de wijk, jong en oud, de kans om lekker te bewegen. Op een laagdrempelige manier, buiten in de frisse lucht en op momenten die je zelf kiest.

Officiële opening
Wij nodigen je uit voor de officiële opening van Sportpark Westerpark. Mara van Eijndhoven van de Jongerenambassadeurs Den Bosch, is hierbij aanwezig.

We starten met De Bossche Fit Games. Jongeren gaan hierbij tegen elkaar de strijd aan en leggen een uitdagend parcours af. Hierna geeft Mahdi van ‘Mahdi Personal Training’ informatie, instructie en voorbeelden voor jong en oud. Dit is een vrije inloop.

17.00 uur:           Welkom en uitleg over het project door Jongerenambassadeur Mara van Eijndhoven.

17.15 uur:            Start De Bossche Fit Games

18.00 uur:           Einde De Bossche Fit Games

Tot 19.00 uur:   Vrije inloop met informatie en instructie door Mahdi Personal Training

Ook zijn medewerkers aanwezig van ´S-PORT Gemeente ’s-Hertogenbosch.

Datum en tijd

Woensdag 9 november, 17.00 uur

Locatie

Westerpark Den Bosch

Parkeren kan in de straten aan het Westerpark

Heb je op voorhand vragen? Twijfel niet ze te stellen. Dit kan per mail aan saskia.groeneveld@s-hertogenbosch.nl.

Alvast bedankt voor je tijd en aandacht. Hopelijk zien we je volgende week!

Met sportieve groet namens projectteam Sportpark Westerpark,

Saskia Groeneveld | Communicatie en PR │afdeling Sport en Recreatie │gemeente ‘s-Hertogenbosch│ saskia.groeneveld@s-hertogenbosch.nl │+31 6 200 152 17 │ Postbus 12345 │ 5200 GZ ‘s-Hertogenbosch │ www.s-port.nl

Werkdagen: maandag t/m vrijdag

twitter.com/@SPORT073
facebook.com/Sport073
Gemeente ’s-Hertogenbosch op LinkedIn | Saskia op LinkedIn

´S-PORT is een initiatief van de gemeente ’s-Hertogenbosch: www.s-hertogenbosch.nl