Bericht gemeente over de liften van de Paleisbrug

23 januari 2022 – De gemeente heeft de volgende reactie gegeven op het bericht over de liften van de Paleisbrug.

Liften Paleisbrug voorlopig niet te gebruiken.

De laatste tijd komt het steeds vaker voor dat één of beide liften van de Paleisbrug niet goed werken. Dat is vervelend, vooral als daardoor gebruikers vast komen te zitten en zij geholpen moeten worden om de lift en/of de brug te verlaten. Omdat de liften nu onvoldoende bedrijfszeker zijn, hebben we besloten de liften voorlopig buiten werking te stellen. Dit leidt helaas tot een beperkte toegankelijkheid van de Paleisbrug voor bezoekers die geen gebruik kunnen maken van de trappen. We zijn in overleg met de bouwer om te bezien welke oplossingen mogelijk zijn. Zodra we daar meer duidelijkheid over hebben zullen wij u daarover informeren.