Evenementen

Bewonersbrunch rond de Hofvijver

21 augustus 2020 – Ook dit jaar organiseert Paleiskwartier Wijkbelangen weer een bewonersbrunch. Deze zal plaatsvinden in het weekend van burendag op zondag 27 september.
In verband met het coronavirus zal de opzet dit jaar iets anders zijn dan gebruikelijk. U kunt in deze opzet zelf besluiten in welk gezelschap u deelneemt aan de brunch. De dag zal er ongeveer als volgt uit gaan zien.
Tussen 10:00 en 12:00 uur kunt u bij verschillende horecagelegenheden in de wijk een kop koffie drinken om de dag te starten.
Daarna kunt u op eigen gelegenheid met behulp van uw mobiele telefoon deelnemen aan een quiz over het Paleiskwartier. Dat kan individueel, maar ook met uw partner, bewoners uit uw appartementencomplex of andere bekenden uit de wijk.
Na het voltooien van deze quiz kunt uw een borrelpakket ophalen. Dit pakket kunt u rondom de Hofvijver nuttigen. Ook hier kunt u zelf weer afwegen met wie u dat wil doen.
Daarnaast is Fit20 tussen 12:00 en 14:00 uur aanwezig bij de beweegbank om te laten zien hoe de bank gebruikt kan worden. Bij de jeu de boules baan wordt door en voor bewoners een klein toernooi georganiseerd
Inschrijven is verplicht en kan tot 23 september op www.paleis.org/brunch.

Voor meer info: link