Inbraken in het Paleiskwartier

1 augustus 2020 – De laatste weken is er in verschillende garages van de appartementen in het Paleiskwartier ingebroken. In het Hof, in Belvédère en in verschillende Armada’s zijn spullen ontvreemd: motoren, scooters, fietsen en batterijen van elektrische fietsen. Ook zijn er afstandsbedieningen voor de garagepoorten en hekken uit auto’s meegenomen. Autoruiten werden daartoe ingeslagen. Ook zijn verschillende garageboxen opengebroken.
Conclusies zijn duidelijk: laat geen waardevolle spullen zichtbaar in de auto achter, zorg ervoor dat motoren, scooters en fietsen goed op slot staan (inbrekers kiezen altijd de spullen die ze het snelst kunnen meenemen) en doe altijd aangifte bij de politie! Stuur, indien mogelijk, camerabeelden mee bij de aangifte. Meld verdachte zaken ook direct.
Het is altijd heel frustrerend als je spullen, waarvoor je zelf hard hebt gewerkt, door inbrekers mee worden genomen. Voorkom door diverse voorzorgsmaatregelen dat de kans klein is dat het jou overkomt.

Voor meer info: link