Bedankt Paleiskwartier!

Beste buren,

Wij willen jullie hartelijk bedanken voor jullie komst naar De Beren voor de nieuwjaarsborrel van het Paleiskwartier. Voor ons is het een grote eer dat wij zijn gekozen om jullie nieuwjaarsborrel te organiseren.

Voor de buren die ons nog niet kennen: wij zijn Rafael & Kim. Franchisenemers van de vestiging van De Beren in Den Bosch. Sinds april vorig jaar is onze droom werkelijkheid geworden in de vorm van een eigen bar & restaurant in Den Bosch. Wij zijn blij dat we in het Paleiskwartier terecht zijn gekomen. Een bruisende wijk die voor veel Bosschenaren nog veel te ontdekken heeft. We voelden ons snel thuis in het Paleiskwartier dankzij de vriendelijkheid van onze buren. Bedankt daarvoor.

Tijdens de borrel hebben jullie van ons een visitekaartje gekregen waarmee jullie 20% korting krijgen op de rekening t/m eind februari. Wij vonden het leuk om op deze manier een bedankje te uiten. Van de mensen die nog niet bij ons gegeten hebben hopen we dat ze snel een kijkje komen nemen tijdens de lunch of het diner.

Met gastvrije groet,

Kim & Rafael
Franchisenemers De Beren Den Bosch