Verkeershinder verwacht bij open dag Avans

8 november 2019 – Onderstaand bericht is afkomstig van Avans.

Beste omwonende van Avans,

Morgen stelt Avans Hogeschool haar deuren open voor studiekiezers. De open dag is op alle Avans-locaties en dus ook aan de Onderwijsboulevard in ‘s Hertogenbosch. Dit betekent dat we die dag veel mensen en verkeer verwachten. Dat is op zich niet anders dan bij andere open dagen, echter hebben we dit jaar te maken met de afsluiting van de Onderwijsboulevard voor autoverkeer. We delen dit bericht om u te attenderen op de extra drukte, zodat u hier eventueel rekening mee kunt houden. De open dag is van 10.00 tot 16.00 uur.

Verschillende maatregelen zijn genomen om het verkeer zo soepel mogelijk te laten doorstromen, ook bij eventuele calamiteiten. We maken gebruik van extra parkeerterreinen, verkeersbegeleiding en matrixborden. Bezoekers worden opgeroepen om met het openbaar vervoer te reizen. Bezoekers die toch met de auto komen krijgen het advies om de navigatie uit te zetten en de aanwijzingen van de parkeerbegeleiders en matrixborden op te volgen. We houden de gehele dag de situatie in de gaten en sturen bij waar mogelijk.

We beseffen dat u ondanks deze maatregelen hinder kunt ondervinden. We hopen op uw begrip.

Vriendelijke groeten,

Uw ‘buren’ van Avans Hogeschool