Bijeenkomst Living Lab

25 oktober 2019 – Op zaterdag 26 oktober is er een bijeenkomst voor alle wijkbewoners over de gevolgen voor de verkeersdoorstroming in de wijk naar aanleiding van de afsluiting van de Onderwijsboulevard en de Hugo de Grootlaan. De bijeenkomst vindt plaats bij de Jongens van de Wit en begint om 11:00 uur.
In aanloop daar naar toe zijn er al verschillende foto’s gemaakt en stukken geschreven over de problemen die zich vanaf dag 1 hebben voorgedaan. Merel de Bruijn van punt.avans typeerde het als een chaos Sovjet-stijl (link) terwijl Timo Meijs, wonend boven de Onderwijsboulevard een fraaie timelapse maakte van de situatie. Kerende auto’s aan de Hugo de Grootlaan, een bus die moest omdraaien en een auto die over het fietspad komt aan razen. Bekijk het filmpje onder aan de link en let op na 28 seconden.

      

       
Klik op de foto’s om ze te vergroten.