Living Lab gestart

22 oktober 2019 –┬áBeste bewoners van het Paleiskwartier. Vandaag is het Living Lab van start gegaan dat als uitgangspunt heeft de bereikbaarheid en leefbaarheid in onze wijk te verbeteren (https://www.denbosch.nl/nl/projecten/spoorzone/living-lab).
Dit experiment duurt t/m 19 december. Gedurende deze periode zullen er twee proeven worden uitgevoerd waarin verschillende verkeerssituaties worden uitgeprobeerd en getest.
Verschillende bewoners hebben bij ons kenbaar gemaakt dat zij zich zorgen maken over de veiligheid, bereikbaarheid en leefbaarheid gedurende deze proefperiode. Daarnaast voelen zij zich niet gehoord door de gemeente en lijkt voor sommigen al vast te staan waartoe het Living Lab zal leiden: een autovrije Onderwijsboulevard.
Als Paleiskwartier Wijkbelangen willen wij zoveel mogelijk vragen van bewoners wegnemen.

Daarom organiseren wij op zaterdag 26 oktober om 11:00 uur een bijeenkomst voor alle wijkbewoners bij Jongens van de Wit. Tevens is deze bijeenkomst een manier om de mening van alle bewoners te bundelen richting gemeente.
Wij hopen u te kunnen verwelkomen aanstaande zaterdag.