Groene daken in het Paleiskwartier

5 september 2019 – Gisterenavond heeft Freya Macke van ORG-ID in het Stedelijk Gymnasium een zeer boeiende, interactieve presentatie gegeven over de mogelijkheden van groene daken in het Paleiskwartier. Ze ging uitgebreid in op alle milieu-, technische-, praktische- en financiĆ«le aspecten van de aanleg en het onderhoud van groene daken. Bijgaand een link naar de presentatie plus een aantal verwijzingen naar sites met tips en financieringsmogelijkheden.

Voor de presentatie: link

Tips:
www.s-hertogenbosch.nl/groenedaken/
www.onzevve.eu/actualiteiten/subsidie/75-groendaken
vvecentraal.nl/tag/groendak-1/

Financiering:
www.interpolis.nl/verzekeren/slimme-oplossingen/groene-daken
www.s-hertogenbosch.nl/groenedaken/
www.cultuurfonds.nl/fonds/buurtnatuur-en-buurtwaterfonds-noord-brabant
www.aaenmaas.nl/onswerk/klimaat/financiele-steun/