Tweede werksessie Living Lab Paleiskwartier

21 augustus 2019 – Op 2 september vindt er van 19.00 tot 21:00 uur in de hal van het Bestuurscentrum, Achter het Stadhuis 5 in Den Bosch een tweede sessie plaats van het Living Lab Paleiskwartier. De toegang is gratis maar aanmelden via de site van eventbride voor tickets is noodzakelijk. De sessie heeft betrekking op het afsluiten van de Onderwijsboulevard en de Leeghwaterlaan plus de mogelijke gevolgen daarvan voor de Magistratenlaan. In deze bijeenkomst wil de gemeente de uitkomsten van de acties voorleggen en de kansrijke varianten bespreken. Daarnaast wil zij afspraken maken over hoe bewoners betrokken zullen worden bij en tijdens de proeven en hoe input geleverd kan worden voor de evaluatie ervan.

Voor meer info: link

Na publicatie van dit bericht heeft Arcadis uitdrukkelijk laten weten dat het een besloten bijeenkomst is. Idee├źn en suggesties van bewoners kunnen niet rechtstreeks door hen zelf worden ingebracht.
Er is niet bekend hoe en wanneer de resultaten van het Living Lab m.b.t. de gekozen varianten van afsluiting naar de bewoners zullen worden gecommuniceerd.