Boerschappen

4 juli 2019 – Boerschappen is een bedrijf dat dagelijks langs tientallen boeren in de regio rijdt en met hun producten boodschappenboxen samen stelt. De producten bevatten geen of nauwelijks bestrijdingsmiddelen, dieren krijgen geen preventieve antibiotica of groeihormonen en er worden geen kleur-, geur- en smaakstoffen of slechte E-nummers toegevoegd. En uiteraard zijn Boerschappen altijd super vers omdat we ze in de ochtend voor jou ophalen. Daarnaast supporten we hiermee kleinschalige lokale boeren en krijgen zij een eerlijke prijs voor hun – met liefde geproduceerde – producten.
De boxen kunnen iedere maandag bij een bestelbus worden afgehaald. De bus komt bij Belvédère te staan tussen 16:30 en 19:00 uur. Laten bezorgen kan ook en wel op de dinsdag tussen 17:30 en 21:30 uur.

Voor meer info: link