Tunneltje naar JBZ

8 januari 2019 – Helaas is er voor voetgangers, mensen met rollator, scootmobiel, kinderwagen en fietsers geen korte, veilige en aantrekkelijke route tussen Paleiskwartier/Willemspoort en het terrein van het Jeroen Bosch Ziekenhuis (JBZ). Er is sinds kort een prachtige route door de nieuwbouw van de Willemspoort maar die loopt dood op twee trappen vóór en na een tunneltje. Een tunnel die ooit als autotunnel is ontworpen en er nu verweesd en verkommerd bij ligt. Voor mensen met een rollator, rolstoel of kinderwagen is het een onoverkomelijke hindernis, voor fietsers lastig.
Sacha Wijmer, voorzitter Bewonersvereniging Paleiskwartier Wijkbelangen en Peter van Doremalen, voorzitter afdeling Den Bosch van de Fietsersbond hebben op 8 januari dit bij de gemeente ter sprake gebracht.
Bijgaand twee documenten die gebruikt zijn als ondersteuning.
PowerPoint met foto’s: link
Samenvatting: link