HBO Intro Festival

26 augustus 2018 – Op donderdag 6 september 2018 organiseren Avans Hogeschool, HAS Hogeschool en Fontys Hogeschool weer een nieuwe editie van het HBO Intro Festival op het Residentieplein bij u in de wijk. Het gratis introductie festival wordt georganiseerd voor alle nieuwe en bestaande studenten die (gaan) studeren in Den Bosch. Als organisatie streven wij ernaar om dit evenement tot in de puntjes te regelen, zodat iedereen kan genieten van dit feest. Wij willen u als bewoner hierover graag informeren.
HBO Intro Festival is het evenement voor de start van de studententijd in Den Bosch.
Met veel plezier werken we nu hard achter de schermen aan de aankomende editie. Ons festival heeft een muziekpodium met een dj-programma in de open lucht. Het festival is toegankelijk voor studenten van 17:00 tot 23:00 uur. Wij streven ernaar om dit festival zo te organiseren dat u er als bewoner zo min mogelijk hinder van ondervindt. Hierin hebben we extra aandacht voor het handhaven van de wettelijk toegestane geluidsnorm en de orde op en rondom het festivalterrein.

Meer weten?

Heeft u nog vragen, opmerkingen of tips voor ons? Aarzel dan niet deze te delen via hbointro@avans.nl via ondergetekende via telefoonnummer 088-5256055. Via dit nummer zijn wij ook tijdens het festival bereikbaar.

BuurtBorrel

Ook al is het festival bedoeld voor de studenten, we heten ook u van harte welkom voor een rondleiding en een drankje op het festivalterrein! Om 18.00 uur ontvangen wij u graag. Ons team zal u vervolgens meenemen over het festivalterrein, langs onze twee podia, de HBO Intro Hang Out met bedrijven, verenigingen en organisaties uit o.a. Den Bosch.
Kunt u ons laten weten of u komt via hbointro@avans.nl?

Alvast dank voor uw aandacht!

Met vriendelijke groeten,

Hester Klein Tijssink