EvenementenNieuws

Loket-op-locatie

2 november 2017 –  Ennatuurlijk heeft bewoners van het Paleiskwartier uitgenodigd met hen in contact te treden. Daartoe is de volgende tekst per mail verzonden.

Wij zijn Ennatuurlijk, uw warmteleverancier. We vinden het belangrijk om onze klanten te (leren) kennen en u vindt het misschien ook prettig om ons eens persoonlijk te ontmoeten. We begrijpen hoe fijn het is als iemand u even persoonlijk helpt. Daarom komen we binnenkort naar u toe met ons mobiele Loket-op-locatie.

Waar? Brasserie van Heinde, Hofvijver 2, 5223 MC ‘s-Hertogenbosch
Wanneer? Woensdag 15 november 2017
Hoe laat? 16:00 uur tot 20:00 uur
Vragen Wanneer u vragen heeft over warmte, uw aansluiting, uw jaarafrekening, een factuur, of gewoon kennis met ons wilt maken, kom dan even langs! De koffie staat klaar. Wij wensen u nog een prettige dag!

Hartelijke groet,

Erik Stronk, Directeur Ennatuurlijk