EvenementenNieuws

BAI en spoorzone

Het Bosch Architectuur Initiatief (BAI) organiseert op do. avond 5 oktober voor geïnteresseerde bewoners een avond over de ambities en mogelijkheden van de Spoorzone. Ingeklemd tussen het Jeroen Bosch Ziekenhuis en De Gruyterfabriek aan de ene kant, en de Tramkade en het Essent gebouw aan de andere kant, ligt de Spoorzone. Een dynamisch gebied waar volop wordt gewerkt, gewoond en gestudeerd. Ook een gebied waar toekomstscenario’s voor klaarliggen.

Op 5 oktober legt BAI deze scenario’s onder de loep. Waar hebben bewoners van de Spoorzone behoefte aan? Welke ontwikkeling heeft prioriteit? Hoe kunnen bewoners profiteren van de nieuwe ontwikkelingen? Denk mee over de toekomst van onze wijk, praat mee!

Locatie: Kleefkracht, Ingang G, Parallelweg 30, 5223 AL Den Bosch (Naast Grasso-gebouw)

Datum: do. 5 oktober 2017

Tijd: 20:00 uur (inloop v.a. 19:45)

Toegang: gratis

Meer info: www.bai-s-hertogenbosch.nl/activiteit/denksessie-spoorzone