Nieuws

Elektrisch proefrijden BMW i3

20 september 2017 – 100% elektrisch rijden en autodelen: duurzaamheid is de essentie van Paleiskwartier Elektrisch.

Aanmelden!
Wil jij kennis maken met de nieuwe auto van Paleiskwartier Elektrisch, meld je dan hier aan voor de instructie.

Instappen! 
Volgende week dinsdag 26 september om 14u kun je kennis maken met de nieuwe BMW i3. Je bent welkom bij de Rabobank in het Riva gebouw, Hugo de Grootlaan 11. Voor het gebouw staan dan meerdere auto’s klaar voor jouw proefrit. We beginnen met een uitgebreide uitleg over de auto, daarna kun je instappen.

Nieuwe app nu downloaden
De nieuwe auto’s ga je openen met de nieuwe versie van de app met de naam Kiwy. Download de app voor je Android of iPhone. De handleidingen voor beide platforms vindt je hier.

We hebben ruimte om 60 mensen te ontvangen op de 26e. Meld je nu aan; je ontvangt een bevestiging van ons. We houden later nog een keer een dergelijke voorlichting. Als de bijeenkomst van de 26e al vol is, of jij die dag verhinderd bent, kun je op de aanmelding doorgeven welke weekdagen je hebt beste uitkomen. We kiezen dan een dag die voor de meeste aanmelders geschikt is.

Klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Voor meer informatie ga naar de site.