Stadswonen met uitzicht op de Gement

9 juni 2017 – Aan de zuidrand van het Paleiskwartier in ’s-Hertogenbosch worden 58 luxe terrasappartementen en 1 stadswoning gebouwd. Bijzonder aan de locatie zijn de schitterende uitzichten over het natuurgebied De Gement, de groene binnentuin of de Hofvijver. De appartementen zijn licht en ruim en zodanig ontworpen dat alle kamers aan de gevel zijn gelegen. Zo kunt u vanuit ieder vertrek van het uitzicht genieten.

Belvédère ligt op het snijvlak van stads genoegen en natuurlijk genieten. In het Paleiskwartier kunt u genieten van uw eigen binnentuin, flaneren langs de waterpartij en rondom de Hofvijver. Ontspannen in het groen kan ook. Het Westerpark, De Gement en Het Bossche Broek zijn vlakbij.

De woningen van Belvédère spreken vooral mensen aan die van mooie dingen houden. Die een goed leven belangrijk vinden en willen genieten van alles wat het leven te bieden heeft. Maximaal comfort en luxe. En dat is precies waar Belvédère voor staat. Die kwaliteit ziet u dan ook overal terug. In het ontwerp, de materialen en de afwerking. Een fijne plek om echt thuis te komen.

Start verkoop van Belvédère
Wanneer: zaterdag 10 juni 2017
Tijd: 10.00 – 13.00 uur
Waar: Infocentrum Paleiskwartier
Kom dan langs voor meer informatie, verkoopprijzen en om de prachtige maquette te bekijken.
Wij staan met een heerlijke kop koffie en ons enthousiaste team voor u klaar!
Belvédère, een `mooi uitzicht` vanaf uw appartement. Een uniek project waar stadswonen en het groen samen komen.
Belvédère wordt gevormd door drie vleugels die gericht zijn op het zuiden en uitkijken over de Gement. In de middelste vleugel komen 58 koopappartementen. Er is een grote variëteit aan appartementen met woonoppervlaktes van 39 m² tot 166 m² en met één, twee, drie of vier kamers. De buitenruimtes variëren van 3 m² tot maar liefst 137 m².

Naast de unieke appartementen komt in Belvédère ook de Paleiskwartier-stadswoning. Een bijzondere drielaagse woning met een woonoppervlakte van 269 m² en met op alle verdiepingen heerlijke buitenruimtes en uitzicht over de Gement.

In de twee buitenste vleugels komen 91 huurappartementen. Meer informatie over de huurappartementen volgt eind 2018.

Koopsom vanaf € 165.000,- v.o.n. inclusief parkeerplaats.

Schrijf u nu in en blijf op de hoogte.

ow