Nieuws

Buurtteam Boschveld – Deuteren – Paleiskwartier

12 maart 2018 – Het Buurtteam biedt basisondersteuning in de wijk. Wij maken ons sterk voor een omgeving waarin mensen aandacht hebben voor elkaar en voor een leefomgeving waar het prettig wonen is. Dat willen wij bereiken samen met bewoners in de wijk!

Waarvoor kunt u bij het Buurtteam terecht? U kunt met allerlei vragen terecht bij het Buurtteam. Bijvoorbeeld met vragen op het gebied van relaties, financiën, opvoeding, gezondheid of bij de verwerking van ingrijpende gebeurtenissen. Maar ook als u iets wilt organiseren in uw buurt samen met andere bewoners, als u op zoek bent naar vrijwilligerswerk of vragen hebt over mantelzorg.

In het Buurtteam wordt intensief samengewerkt tussen medewerkers van Juvans, MEE en Welzijn Divers. Dit doen we om u zo goed mogelijk te kunnen helpen. U krijgt hierdoor de juiste ondersteuning. Het eerste contact in het Buurtteam kan dus zowel met een medewerker van Juvans, MEE of Welzijn Divers zijn. Samen bespreekt u welke Buurtteamprofessionals u verder het beste kunnen begeleiden. Wij werken daarbij ook nauw samen met andere organisaties in de wijk, zoals bijvoorbeeld het Sociaal Wijkteam, de GGD of de basisschool.

Het Buurtteam werkt vanuit verschillende locaties in de wijk, bijvoorbeeld vanuit een wijkplein, gezondheidscentrum of vanuit een Brede Bossche School.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michel Lensen, wijkwerker Buurtteam Boschveld-Deuteren-Paleiskwartier, 06-54784859 of m.lensen@divers.nl

Zie ook de informatie elders op deze website: link